WEDDINGS

Gaan jullie samen het avontuur aan? Willen jullie een groot feest aan zee? Trouwen in de woestijn? Of er stiekem met zijn tweeën vandoor gaan en het ja-woord geven in the middle of nowhere? 

Als fotograaf en videograaf leg ik graag jullie persoonlijke verhaal vast, in welke vorm dat dan ook is. Ik zorg ervoor dat ik de mooiste, meest intieme momenten van jullie trouwdag vang en omtover tot een unieke, cinematische video zodat jullie deze dag voor altijd kunnen herbeleven. Ik doe mijn best elke emotie te vangen en wil jullie als stel van tevoren beter leren kennen zodat de film zo persoonlijk mogelijk wordt.

Natuurlijk licht, een dromerige sfeer en een speelse, fantasierijke edit. Een traan, een liefkozende blik, een knipoog of gespannen handen: het zijn details en spontane gebaren die terloops gebeuren, maar zoveel vertellen. Ik doe mijn best deze te vangen en breng jullie dag zo mooi mogelijk in beeld op een natuurlijke manier. Door niet te poseren maar jezelf te zijn, met af en toe een kleine aanwijzing van mijn kant, krijgen jullie de meest eigen film. 

In de cinematische films die ik maak verwerk ik jullie geloftes en de speeches die worden gehouden. Ook beschik ik over een drone waarmee ik, afhankelijk van de locatie, de mooiste foto's en video's vanuit de lucht kan maken. Ik denk graag met jullie mee hoe ik van jullie verhaal een sprookje kan maken en daarbij is mij niets te gek! 

Lees hier de blog die Girls of Honour schreef over een droom huwelijk in de woestijn... Een samenwerking met de Travelling Wedding Planner.